You are here

DTI srl | S.A.B. Enterijeri

D.T.I. s.r.l.
Via Roma, 30
25030 Mairano (BS)
ITALIA
Tel. + 39 030 255 10 10

Spojiti bogato projektantsko iskustvo stečeno u Italiji sa ponudom materijala za opremanje enterijera i objekata, vodećih evropskih brendova, bila je prva ideja vodilja pri osnivanju kompanije D.T.I. s.r.l. u Italiji pre četrnaest godina.

Spoznaja da tržište poklanja sve veću pažnju opremanju prostora i kupatila jer dragoceni trenuci opuštanja i okupljanja postaju retkost, a uživanje u ugodnom ambijentu postaje imperativ, čini suštinu naše delatnosti.

Arhitekta Dejan Tasev, milanski ðak, svojevrsni je Spiritus movens kompanije D.T.I. s.r.l. Na samom početku je definisao postulate poslovanja od kojih kompanija ni danas nije odustala.

MISIJA
Biti najbolji u ponudi keramike, sanitarne opreme, parketa i materijala za opremanje enterijera i eksterijera kroz vrhunsku uslugu i pomno odabrani asortiman robe.

VIZIJA
Naša vizija su zadovoljni probirljivi kupci na tržištu evropske unije, kao i kupci kojima su SAB Enterijeri prvi i jedini izbor u kupovini i opremanju, zaposlenima poželjan poslodavac, a poslovnim partnerima pouzdan i lojalan partner.

CILJEVI
Pronaći, prepoznati i ispuniti potrebu kupca.
Pratiti tehnološki napredak i obogaćivati asortiman.
Izgraðivati poverenje i partnerski odnos sa dobavljačima i kupcima, a sve u cilju obostranog zadovoljstva i uspeha.

Doslednim ispunjavanjem zacrtanih ciljeva učestvovali smo u stvaranju kompanije S.A.B.Enterijeri d.o.o. u čijem izložbenom salonu počinje Vaša avantura.

Profesionalnim i proaktivnim pristupom poslovanju na naše smo prostore meðu prvima doveli svetske trendove ureðenja enterijera, koje primenjujemo u svojim projektima i predstavljamo preko kompanije S.A.B.Enterijeri d.o.o. u atraktivnom izložbeno-prodajnom salonu u centru Beograda. Stavljajući potrebu kupca na prvo mesto i poštujući njegovo dragoceno vreme, meðu prvima smo u prodajni asortiman uveli renomirane italijanske brendove proizvoðača materijala za opremanje, kao i nameštaja, čineći suvišnim kupovine u inostranstvu.

Uporedo sa inovativnim pristupom opremanju enterijera, naš projektni biro savkodnevno se bavi izazovima projektovanja objekata i enterijera, restauracijom postojećih starih objekata kao i projektovajem vrtova. Spajajući tradiciju sa modernim trendovima u arhitekturi, kombinujući dostupne materijale i poštujući podneblje izveli smo veliki broj projekata, čije Vam najsvetlije primere sa ponosom predstavljamo.

 

PROJEKTOVANJE RESTAURACIJA PROJEKTOVANJE VRTOVA

 

 

 

D.T.I.s.r.l. danas je renomirana kompanija, prepoznatljivog imena u svetu opremanja enterijera, koja se ističe i mnogim ugovorenim poslovnim saradnjama sa italijanskim proizvoðačima keramike, opreme i nameštaja. 

Našu inovativnost i predanost prepoznaju i profesionalci i krajnji kupci. O atraktivnosti i kvalitetu ponude svedoči sve veći broj klijenata koji im s punim poverenjem prepuštaju delikatan zadatak projektovanja i opremanja svog životnog prostora a mi kroz beskompromisno kvalitetno poslovanje svakim danom opravdavamo poklonjeno poverenje.